Να στείλετε μήνυμα
aboutus

HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD

HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: HelloSignal
Αριθμός Υπαλλήλων: 400~500
Ετήσιες πωλήσεις: 80 Million-100 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 1999
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Certificates: UL,ETL,LPCB,NFPA,CPR,CE,DELTA,REACH,ROHS,ANATEL,VDE,ISO,SGS,SABS
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Οι επικοινωνίες Zion είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και προμηθευτής
τα προϊόντα για τα συστήματα ινών & χαλκός που τηλεγραφεί τα συστήματα.
Παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες μας με 2 τρόπους.

1, προσαρμοσμένη cOem παραγωγή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας
2, τυποποιημένες προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνα με το εμπορικό σήμα μας HELLOSIGNAL.

 

◥Επιτήρηση κεντρικού ◥Video ◥Data τηλεπικοινωνιών
◥◥Television συναγερμών πυρκαγιάς και ραδιο ◥4G/5G/Microwave
◥Βιομηχανία Διαδίκτυο και περισσότεροι.

 

Κρατάμε στην ανάπτυξη της υγιούς και λογικής ταχύτητας, και καλωσορίζουμε για να είμαστε ο συνεργάτης μας μας.

 

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστοχώρο:

το https://www.hello-signal.com/

το https://www.zion-communication.com/

Ιστορία

Από τις ταπεινές αρχές της σε ένα ενιαίο εργαστήριο το 1999, η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ZION έχει ανθίσει σε ένας από το μεγαλύτερους ανεξάρτητους κατασκευαστή και τον εξαγωγέα στην Κίνα.
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ZION είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας του καλωδίου καμερών CCTV/IP, του καλωδίου αντίστασης πυρκαγιάς, του καλωδίου HDMI/DVI/VGA/USB, του καλωδίου CATV, του καλωδίου οπτικών ινών, του δικτύου & του καλωδίου IP, της ασφάλειας/του καλωδίου συναγερμών, του ακουστικού & τηλεοπτικού καλωδίου, του καλωδίου LMR/Trunk/Semi-Flexible/RG, του καλωδίου RF, των συνδετήρων, και των συνελεύσεων καλωδίων. 

Υπηρεσία

• Πελάτες – η πρώτη προτεραιότητα μας είναι να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας στις αγορές τους με την προσφορά της σημαντικής υπηρεσίας, της καλύτερης τιμής και των προϊόντων. Διατηρούμε τις ισχυρές και μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας και στρέφουμε την εργασία μας στη συνολική ικανοποίησή τους.

 

• Ακεραιότητα – καθορίζουμε τα υψηλά προσωπικά πρότυπα για μας και αναμένουμε τους ανθρώπους με τους οποίους διευθύνουμε την επιχείρηση για να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Στην επιχείρησή μας, κρατάμε την υπόσχεσή μας.

 

• Ταχύτητα – ξέρουμε ότι οι πελάτες έχουν τις επείγουσες ανάγκες. Είμαστε ειδικευμένοι στην αποτελεσματική επικοινωνία για να αλληλεπιδράσουμε με τους πελάτες. Προκειμένου να παρασχεθεί η γρήγορη υπηρεσία, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και το στιγμιαίο μήνυμα χρησιμοποιούνται ευρέως.

 

• Η ομάδα και εξειδικευμένοι εργάτες Ε&Α μας μαζί με τις προηγμένες μηχανές και τα σύγχρονα εργοστάσια που μπορούν να παρέχουν στους πελάτες μας τη σημαντική ποιότητα, υπηρεσία.

 

• Κρατάμε στην επένδυση στα εργοστάσιά μας και ενισχύουμε την ισχυρή συνεργασία με άλλα εργοστάσια για να παρέχουμε ολόκληρα τα προϊόντα στα προϊόντα μετάδοσης ισχύος σημάτων & χαμηλής τάσης για να ικανοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις εύκαμπτες ανάγκες και τις απαιτήσεις διαταγής πελατών.

 

• Υψηλό σύστημα ελέγχου qualityt:

Επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε η ποιότητα των προϊόντων ότι μας διατηρείται ή βελτιώνεται με είτε μειωμένος είτε μηά λάθη. Έτσι έχουμε το υψηλό πρότυπο από τις πρώτες ύλες στα τελικά προϊόντα, εκτελούμε τους έντονους ποιοτικούς ελέγχους για να διατηρήσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.
 
Η διαχείριση και οι διεθνείς ομάδες πωλήσεών μας είναι δεσμευμένες προς απώτατη ικανοποίηση των πελατών μας. Η πεπειραμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων μας προσπαθεί να συντηρήσει κάθε έρευνα, το απόσπασμα, και τη διαταγή γρήγορα και αποτελεσματικά, ικανοποιώντας και υπερβαίνοντας συχνά τις προσδοκίες των πελατών.
 
 

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστοχώρο: το https://www.zion-communication.com/

Η ομάδα μας

Έχουμε μια μελέτη και σχεδιάζουμε την ετικέτα, μια επαγγελματική ομάδα των μηχανικών και των εξειδικευμένων εργατών, επίσης με τις προηγμένες μηχανές και τα σύγχρονα εργοστάσια που μπορούν να παρέχουν στους πελάτες μας τη σημαντική ποιότητα, την υπηρεσία, και την τιμολόγηση.
Η διαχείριση της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ZION και οι διεθνείς ομάδες πωλήσεων είναι δεσμευμένες προς απώτατη ικανοποίηση των πελατών μας. Η πεπειραμένη ομάδα μας εμπειρογνωμόνων καλωδίων και καλωδίων προσπαθεί να συντηρήσει κάθε έρευνα, το απόσπασμα, και τη διαταγή γρήγορα και αποτελεσματικά, ικανοποιώντας και υπερβαίνοντας συχνά τις προσδοκίες των πελατών.

Στοιχεία επικοινωνίας