Να στείλετε μήνυμα
aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Οι όλα γραμμές παραγωγών και τα όργανα δοκιμής είναι από τους διάσημους κατασκευαστές στην Κίνα, Γερμανία, Ιαπωνία, ΗΠΑ. Ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός και τα ακριβή όργανα δοκιμής θα μπορούσαν να εγγυηθούν ότι τα καλώδια από την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ZION συναντιούνται με το IEC, πρότυπα UL.

 

το https://www.zion-communication.com/Zion-Communication-Factory.html

HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD
Φυσική γραμμή εξώθησης αφρού Μηχανή πλεξίματος υψηλής ταχύτητας PVC/PE γραμμή εξώθησης
OEM / ODM

Έχουμε την ισχυρή δυνατότητα της μελέτης και να αναπτυχθούμε να στραγγίξουμε για να ικανοποιήσουμε τους νέους τύπους του καλωδίου από τους πελάτες μας, και οι εξειδικευμένοι εργάτες και οι γραμμές παραγωγής καλής ποιότητάς μας μπορούν να σιγουρευτούν για να παρέχουν την τεράστια ποσότητα εγκαίρως την καλή ποιότητα.

HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD HANGZHOU ZION COMMUNICATION CO., LTD
Ε & Α

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ZION ΕΠΕΝΔΎΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΌ 250.000 ΔΟΛ ΗΠΑ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΏΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΊΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΉΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΏΔΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΌ ΜΑΣ ΠΙΌ ΠΡΆΣΙΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΌ 10 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΟΙ ΝΈΟΙ ΤΎΠΟΙ.

Στοιχεία επικοινωνίας